tiistai 23. heinäkuuta 2013

Blogeja

Moikka moi!:)

Olen palaillut ensimmäiseltä leiriltäni pienen flunssan ja univajeen kanssa. Oli ihana viikko ja ihanaa seuraa. Mulla on jo nyt ikävä uusia ystäviä, mutta eiköhän me joskus vielä nähdä !<3

Nyt esittelen teille viisi omaa lempparia teidän linkkaamistanne blogeista muutaman lauseen kera. Kuvaa klikkaamalla pääset kyseiseen blogiin!


 Blogin ulkoasu on yksinkertainen, selkeä ja vaalea, mistä itse henkilkohtaisesti pidän. Kuvat ovat kivoja, isoja ja hyvälaatuisia. Tykkäsin myös postauksista, joissa on esitelty ostoksia.

Blogin ulkoasu banneria myöten on kaunis, ja siitä huomaa, että siihen on panostettu. Postaukset ovat monipuolisia ja jokaisen niistä jaksaa lukea. Tekstit on kirjoitettu hyvin ja sujuvasti, sekä kuvat ovat hyvälaatuisia, kiinnostavia ja suuria.

Pidän blogissa paljon pitkistä teksesteistä, joissa on kiinnostavaa asiaa. Itse harvoin jaksan lukea pitkiä tekstejä kokonaan, mutta kysesisen blogin tekstejä on ilo lukea. Ulkoasu on myös mukavan vaalea.

Teenage life

Blogissa on paljon isoja ja hyvälaatuisia kuvia, joita jaksaa selailla. Ulkoasu on myös tässä blogissa kivan vaalea ja yksinkertainen.


2 kommenttia: