lauantai 21. syyskuuta 2013

lauantai

Moikka kaikille !:)

En ole viikkoon tehnyt postausta, joten ehkä olisi taas aika jotain postailla. Tarkoitus oli kyllä ladata yksi video tännekkin, mutta editointiohjelma ei suostu tällä hetkelä tekemään mun kanssa yhteistyötä, joten katsellaan jos myöhemmin saisin sen toimimaan.

Otin tänään muutamia kuvia ja ajattelin teitä niiden avulla hieman valaista millaisia mun vapaa päivät usein ovat.

 Aamulla en nukkunut kovinkaan pitkään, sillä oon tottunut arkenakin heräämän aikaisin. Mun mielestä on ihanaa herätä aikaisin ja tajuta että on viikonloppu!
 Kaikki aamut lähtee mulla niin paljon paremmin käyntiin jos kuuntelen musiikkia, ja niinhän mä tein tänäkin aamuna. Tällä hetkellä kuuntelen lähes pelkästään suomiräppiä. En erityisemmin tykkää räpistä ja suurinosa kappaleista joita olen kuunnelut, on musiikillisesti aika kauheita. Mutta mulle musiikkia ja taustojakin tärkeämpää on sanat. Jotenkin tiettyjen biisien sanat vaan sopii mun tän hetkiseen elämään todella hyvin, ja ne on auttanut mua eteenpäin ja ne on saanut mut ymmärtämään asioita eri näkökulmista.
 Vietin aamulla aikaa myös tietokoneella. Yritin kirjoittaa äikän esseetä, joka ei kyllä vieläkään ole valmis. Katselin edellisen päivän bb:tä. Täytyy muuten tähän väliin todeta, että oon kyllä tosi pettynyt tohon julkkis bb:seen! Lueskelin myös blogipostauskia ja katselin youtubesta videoita.

Iloitsin myös mun peilistä, joka on vihdoin saatu ripustettua seinälle. On se kyllä hassua, miten pienestä ihminen voi saada ilon irti!
 Kävin Sinin kanssa Jimin luona leipomassa mutakakkua. Siellä on aivan älyttömän suloisia koiria !<3
 Hieman löysäähän siitä tuli, mutta ainakin se maistui hyvältä. Tässä on ohje, jos joku muukin haluaa yrittää kotona.
Kotiin päästyäni päädyin jotenkin taas leipomaan:D Tällä kertaa tosin en jaksanut mitään vaikeaa tehdä. Leivoin kaurakeksejä, ja vaikka munaa en taikinaan meiltä kotoa löytänyt, niin ihan hyviä niistä silti tuli. Tässä on ohje kyseisiin kaurakekseihin, jos haluatte jotain pientä ja makeaa tehdä nopeasti.
Loppu illasta oon vaan istunut koneen ääressä ja syönyt mun leipomia keksejä.

Kuten huomasitte, mun päivät ei ole kovin erikoisia, mutta tarvitseeko niiden ollakaan? Lähinnä mä vaan lepäilen ja kerään voimia seuraavaan viikkoon, nään kavereita, istun koneen ääressä ja syön:)

Hyvät yöt kaikille !<3 Mä katselen muutamat edellisen viikon salkkari jaksot ja painun sitten nukkumaan:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti