tiistai 24. syyskuuta 2013

Miten suurennan youtube videot?

Moikka kaikille !:)

Multa on kysytty, että miten suurennan youtube videoni täällä blogissa. Osa teistä luultavasti tietää, osa ei tarvitse tietoa mihinkään, mutta osaa tämä saattaa myös auttaa, joten päätin tehdä tästä kunnolliset ohjeet. Toivottavasti tästä on jollekkin apua ja ohjeet on tarpeeksi selkeät.

 Aluksi lisäätte haluamanne videon youtubesta blogitekstiinne. Itse lisään videot painamalla tuota videon kuvaa yläreunassa, mutta muitakin tapoja löytyy!

 Sitten painan vasemmassa reunassa olevaa HTML -painiketta. Sinun tulisi etsiä tekstistä kohta, jossa lukee width="320" height="266" (luvut voivat olla eri). Tuo kyseinen kohta näkyy tekstissä kaksi kertaa, joten valitse se alempana näkyvä teksti. (tekstiä on helpompi etsiä, jos et ole kirjoittanut paljoa blogitekstiä ennen tätä vaihetta.)

Kun olet löytänyt kyseisen kohdan, vaihda lukujen paikoille uudet luvut. Itse käytän yleensä width="640" height="532", mutta voit itse päättää omien mieltymyksiesi mukaan koon. Sitten paina esikatselu -kohtaa, jotta näet, miltä video tulee näyttämään.

Koko width="640" height="532" näyttää omassa blogissani tältä.

Jos haluat vielä videon koon muuttamisen jälkeen kirjoittaa jotain teksitiä, muista painaa vasemmasta yläreunasta Luo -painiketta.

Toivottavasti tästä oli jollekkin apua:) Kysykää jos joku jäi vielä epäselväksi, niin voin yrittää selittää selkeämmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti