keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Viikko jälleen vierähtänyt

Moikka mooi !:)

Siitä on jo taas viikko kun viimeksi tein postauksen. Mulla on ollut aika kiireistä ja ohjelmaa on riittänyt, mutta kun oon varannut aikaa myös ihan vaan itselleni, niin kyllä muutaman viikon kiireet silloin jaksaa:)

Oon saanut hommattua myös uuden puhelimen, sillä vanha ehti temppuilla jo muutaman kuukauden. Yritän tehdä tän postauksen puhelimella, katotaan miten onnistuu.

Käytiin perjantaina tyttöjen kanssa jätskillä ja kahvilla. Oli ihanaa nähdä kavereita muuallakin kuin koulussa ja vaan jutella. Näitten tyttöjen kanssa tulee pakostakin hyvälle tuulelle !♥
Tässä muutaman viikon aikana oon jälleen alkanut neulomaan villasukkia. Se rentouttaa ainakin mua, ja kun katsoo telkkaria, ei tunne itseään täysin hyödyttömäksi, kun samalla neuloo jotain.
Kokeita ja läksyjä on riittänyt, mutta enää tämä ja seuraava viikko, niin pääsen nauttimaan syyslomasta ilman koulua!
i
Oon alkanut jälleen käymään salilla. Salille lähteminen on ollut aina hiukan hankalaa, laiska kun olen, mutta sen jälkeen on aivan mahtava fiilis kun on treenannut kunnolla.
Vihdoin saatiin hommattua mulle mauto. Eihän siitä olekaan kuin viisi kuukautta kun täytin viisitoista, ja kaksi kuukautta kun sain kortin:D No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö?
Syksy on tuonut mukanaan myös kylmät ilmat, mistä en pidä yhtään. Mutta on kai siinä jotain hyviäkin puolia. Ainakin puiden lehdet on kivan värisiä!

6 kommenttia:

 1. Minkä puhelimen hankit? Ihana tuo viimenen kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samsung s3 :) Jep, noi lehdet on ihanan värisiä!

   Poista
 2. missä ja miten urheilet:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn salilla ja ryhmäliikuntatunneilla :) salilla teen usein tasapuolisesti käsiä, jalkoja, selkiä ja vatsoja. Ryhmäliikuntatunneista oon eniten tykännyt käydä pumpissa(:

   Poista
 3. Mullakin on s3! Ja ihana sun mauto ;)

  VastaaPoista