sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Juhlaa ja esiintymistä

Moikka kaikille !:)

Tällä viikolla mä oon saanut pukeutua useampaankin kertaan hienosti, esiintyä ja syödä hyvin. 

Torstaina meillä oli koulussa 9-gaala, joka oli siis tarkoitettu meidän koulun yseille ja heidän vanhemmilleen. Gaalassa tarjoiltiin köksässä tehtyä pientä purtavaa erilaisten esityksien ohella. Oli oppilaiden tekemiä sketsejä, stipendien jakoa, sekä meidän luokka musiikkiluokkana lauloi muutaman laulun. Ilta päättyi muutamaan tanssiin. En oo aikaisemmin kovinkaan paljoa innostunut paritanssista, mutta nykyään se on oikeesti aika mukavaa!
mekko - Vila
vyö - Primark
kengät - Prisma

Tänään oltiin sitten luokan kanssa esiintymässä eräässä ravintolassa äitienpäivälounaalla. Paikassa oli tosi kiva esiintyä, ja saatiin siinä samalla lisä harjoitusta ohjelmistoomme, jonka esitämme Unkarissa luokkaretkellä muutaman viikon päästä. Ja kaiken lisäksi saatiin syödä ruokaa siellä! Se oli niin hyvää etten siinä syödessä edes muistanut ottaa pääruuasta kuvaa.
mekko - H&M
vyö - Primark
sukkahousut - Seppälä
kengät - Wonders
 Täs vikassa kuvassa mun kanssa on Sieu. Ollaan muutaman kaverin kanssa yritetty houkutella sitä tekemään muotiblogi. Mitä mieltä te ootte ?:)
4 kommenttia:

  1. sun blogi on tosi kiva! :) ja joo ehdottomasti sieulle blogi!! oon aina miettiny et miks sil ei oo blogii, koska se ois varmasti myös iha mahtava bloggaa! hei voitko ilmottaa täällä sun blogissa sitte jos sieu innostuu bloggaamisen alottaa?:)

    VastaaPoista
  2. Joo sieun on ihan pakko alottaa blogi! Sillä on aina mahtavii vaatteita ♥ linkkaa tänne jos tekee :)

    VastaaPoista