maanantai 25. elokuuta 2014

Vauhdikas viikko

Moikka kaikille !:)
 
Mulla on nyt takana normaalia kiireisempi (ja sateisempi) viikko. Eikä se haitannut yhtään, sillä tekeminen oli mukavaa ja mieleistä!
Kuten oon jo jossain postauksessa maininnut, olin maanantaina vanhan luokkani kanssa esiintymässä muutamaankin otteeseen eräässä konsertissa.
Keskiviikkona menin koulun jälkeen odottelemaan kaverini koulun loppumista kahvilaan. Täytyy myöntää, että mulle tuli hieman bisnesnais olo kun tein siinä samalla läksyjä tabletilla.
Päätettiin siinä sateisen keskiviikon kunniaksi Sinin kanssa vähän shoppailla ja löysin muutaman tosi kivan jutun! Ensinnäkin oon katellut noita ihania Spirit Storen kenkiä jo pitkään, mutta 60€ hinta kirpaisi liikaa. Nyt hintaa oli enää n. 12€ ja enhän mä vaan voinut jättää niitä kauppaan! Sitten tota paitaa oon myös jo muutaman kerran Bik Bokissa sovitellut, mutta Sinin rohkaisusta päätin vihdoin ostaa myös sen omaksi. Voi tätä materialismi onnellisuutta !:D
Perjantaina lähdin muutaman kaverin kanssa katsomaan stadionille Cheekkiä. Lähdettiin neljän aikaa bussilla kohti Helsinkiä, ja oon niin ylpee meistä, että päästiin perille ilman mitään ongelmia! Pyörittiin hetki siinä stadionin ympärillä ja taivasteltiin ihmisten määrää. Meillä oli istumapaikat, ja oltiin siitä kyllä ihan iloisia, sillä kentälle olisi pitänyt tulla jonottaan aivan tajuttoman aikaisin. Vaikka en Cheekkiä kovin paljoa kuuntele, niin olihan se keikka silti hieno! Pelkkä sen ihmismäärän, lavan ja valojen katselu oli jo todella vaikuttavaa. Läähdettiin yhdentoista aikaa vaeltamaan muun ihmismassan mukana Pasilan asemalle. En ollut ikinä nähnyt niin täyteen ahdattua junaa kuin tuona yönä. Ei toivoakaan, että oltaisiin mahduttu siihen ensimmäiseen junaan. No, ei auttanut muu kuin odottaa tunti seuraavaa junaa. Olihan se "juoppojunakin" tavallaan kokemus :D
Lauantaina pitkään nukutun aamun jälkeen lähdin taas esiintymään vanhan luokkani kanssa. Jotkut varmaan ihmettelevät, että "mikä luokka, mitä esityksiä", mutta kyseessä on siis mun vanha luokka, jonka kanssa vietin seitsemän vuotta. Oltiin musiikkiluokka, joten siksi meillä vieläkin riittää lauluesityksiä. Tällä kertaa mentiin laulamaan yhden oppilaan mummin syntymäpäiville. Mulle tuli niin hyvä mieli, kun huomasi kuinka paljon kyseinen synttärisankari tykkäsi esityksestä. Pakko sanoa, että esiintyminen ton porukan kanssa on vaan joka kerta niin hienoa ja kivaa!
Ja onhan tähän viikkon tietysti mahtunut koulukin. Läksyihin voi kulua päivässä helposti kaksikin tuntia ihan huomaamatta. Kai tähän lukiolaisen arkeen on vaan alettava tottua.

Miten teidän arki on lähtenyt käyntiin? Onko teillä ollut yhtä paljon ohjelmaa, vai vielä enemmänkin? Ja oliko joku muukin kuuntelemassa tota Cheekkiä, mitä tyykkäsitte ?:)


2 kommenttia:

  1. Voi vitsi oikeesti sää oot niin ihana tyttö! <3 Oon muutaman kuukauen seurannu sun blogia ja tube kanavaa ja mää niin tykkään sun asuista ja oot muutenki tosi nätti! Jotenki en mä osaa kuvailla, mutta oot semmone tosi aurinkoinen ja niin ystävällisen näkönen ja sulla on niin ihana hymy <3 Semmonen kysymys tuli tässä mieleen, että millä kameralla kuvaat ja ootko käyny ikinä Ranualla? Jatka samaan malliin ja oo yhtä positiivinen ku nyt! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että kiitos et tiiäkään kui paljon tää piristi päivää!♥ Kuvaan Canon eos 600D:llä. Ei tuu ainakaa mielee, että oisin käyny siellä. Yritän parhaani pysyä positiivisena!:)

      Poista