torstai 18. syyskuuta 2014

Kiirettä pitää

Mooi !:)

Syksy tuo tullessaan kiireet, niin tänäkin vuonna. Oon aloittanut lukion ja eka koeviikko onkin edessä jo ensi viikolla. Yritän aina ajatella ettei koulua tarvii stressata. Jotenkin kiire pääsee silti aina yllättämään ja tajuan, etten muista enää mitään. Taitaa olla tuttua monelle muullekin, joten enköhän mäkin selviä. Ainakin jotenkin.

Oon myös aloittanut ohjaaman kokkikerhoa muutaman kaverini kanssa. Sekin tuo tietysti pientä lisähommaa arkeen, mutta toisaalta onhan toi ihan mukavaa ja opettavaistakin työtä.

Koulussa oon mennyt vielä mukaan erääseen musiikkiryhmään, jolla on tiedossa jo muutama keikkakin. Tykkään laulaa ja olla mukana kaikissa musiikkiin liittyvissä jutuissa varsinkin nyt, kun viime keväänä seitsemän vuoden musiikkiluokalla oleminen päättyi, sekä lopetin pianon soiton kuuden vuoden jälkeen.

Ei varmaankaan ihme ettei mulla aina ole jaksamista tai inspiraatiota tänne blogiin sillä koulu, läksyt, kaverit ja poikaystävä vievät oman aikansa mun vuorokaudesta. Ja toki kaiken hulinan keskellä ihan vaan yksin oleminen ja pään tuulettaminen on tärkeetä.

Jos teitä kuitenkin kiinnostaa nähdä mun touhuja vähän enemmän, niin instagramista mut ainakin löytää: idamariaa__

Hyvät syksyt kaikille ja tsemppiä kouluun !:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti