sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Hiustenpidennykset

Reilu kuukausi sitten tein päätöksen, jota olin jo jonkin aikaa harkinnut. Tilasin nimittäin itselleni klipseillä kiinnittyvät hiustenpidennykset. Selailin värivaihtoehtoja, ja päädyin lopulta kyseiseen sävyyn, mikä osoittautui täsmälleen oikeaksi omien hiusteni kanssa.

Ajatus hiustenpidennyksistä lähti siitä, kun tajusin omien hiusteni näyttävän jälleen kerran kamalilta. Ohuet ja huonokuntoiset latvat ei vaan voi näyttää hyviltä. Niinpä pohdin vaihtoehtoja, ja päädyin testamaan pidennyksiä siinä toivossa, että saisin hieman lisää pituutta ja ennen kaikkea tasaisemmat ja terveemmän näköiset latvat. Ja uskokaa tai älkää, olen ollut enemmän kuin tyytyväinen näihin hiuksiin!

Ja miksi sitten teen tämän postauksen? Koska itse täydellisiä hiuksia metsästäessäni koin erittäin hyödylliseksi lukea muiden kirjoituksia ja kokemuksia, sekä nähdä tuotteista kuvia. Kyseessä ei siis ole millään tavalla maksettu mainos, vaan halusin tehdä tämän postauksen täysin omasta tahdostani ja muiden avuksi.
Selailin eri nettikauppoja, ja lopulta päätin tilata kyseiset hiukset Rapunzel of Swedeniltä. Sävynä on #60 Light Blond, pituutta 40 cm ja osioita yhteensä 7.

Mietin jonkin aikaa myös itselleni täydellistä pituutta, ja tämä 40 cm päätyi parhaaksi vaihtoehdoksi minulle, sillä se antaa lisäpituutta omille hiuksille näyttämättä kuitenkaan epäluonnolliselta.
Tässä kuva omista hiuksistani ilman pidennyksiä vertailua varten.
Aloitan pidennysten laiton osioittain niskasta kohti päälakea. Kuten kuvasta näkyy, pidennykset ovat oman luonnollisen hiusvärini kanssa aivan erisävyiset, mutta onneksi latvaosat sulautuvat täydellisesti yhteen, jolloin eroa ei edes huomaa.
Tälläiset klipsit ovat todella kätevä apu pidennyksiä laittaessa, sillä näillä saa nopeasti otettua ylimääräiset hiukset pois edestä, jolloin kiinnittäminen on huomattavasti helpompaa.
Ja tässä lopputulos pidennysten kanssa. Pituutta on huomattavasti enemmän, mutta lopputulos näyttää luonnolliselta.

Täytyy tähän loppuun kertoa vielä sellainen juttu, että edes mun omat kaverit eivät aluksi tajunneet, että mulla on nämä pidennykset päässä. Sain vain kommentteja, että onpas sulla kivat hiukset tänään... No, salaisuus paljastui myös heille kertoessani pidennyksistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti