torstai 16. kesäkuuta 2016

Huulipuna obsessio


Mistä sitä tämän kaiken aloittaisikaan... Sanotaan nyt vaikka niin, että mulle on näitä huulipunia tässä vuosien varsilla kertynyt ihan mukava määrä. Ja tarvitsenko mä todellisuudessa neljä lähes samanväristä pinkkiä huulipunaa? No en todellakaan. Mutta silti näitä vaan kerääntyy mulle.

Ehkä se ostamisen helppous viehättää. Meikkivoidetta ostaessa täytyy valita juuri oikea sävy, tai tuote jää käyttämättä. Tätä ongelmaa ei kuitenkaan huulipunien kanssa tule vastaan, sillä kaikki värit ovat hyviä vaihtoehtoja.

Huulipunat piristävät myös tylsää arkimeikkiä, eikä niitä tarvitse säästellä vain juhlatilaisuuksia varten. Kirkkaan värisellä huulipunalla saa myös kerättyä katseet väsyneistä silmistä, tai muutettua kevyt päivämeikki astetta siistimmäksi.

Mun on myös kumottava väite, että halvalla ei muka saisi hyvää. Lähes jokainen, ellei jopa kaikki huulipunani ovat maksaneet alle kymmenen euroa, ja ainakin omalla kohdalla harva tuote on osoittautunut pettymykseksi.

Haluaisinkin jakaa teille muutamat lemppari tuotteeni, sillä näistä ei voi muuta kuin tykätä! Kaksi ensimmäistä tuotetta ovat mulla käytössä sellaisina päivinä, kun kaipaan kestävää lopputulosta.
Rimmel Provocalips huulilakka, sävy 310 Little Minx

En voi muuta kuin suositella tätä kyseistä tuotetta, mikäli etsinnässä on kestävä huulimeikki! Kuten tämän pakkauksen teippailuistakin huomaa, tuote on ollut kovassa käytössä. Kun laitan tätä aamulla huuliin voin olla varma, ettei sitä tarvitse päivän mittaa korjailla. Kestää syömisen, juomisen ja puhumisen ilman minkäänlaista ongelmaa. Mitäpä muuta sitä enää huulipunalta voi toivoa? Ainoa miinus tässä huulilakassa on se, ettei se meinaa lähteä pois edes vedenkestävällä silmämeikinpoistoaineella.
Wet n Wild huulipuna, sävy E519A Hot Red
Rimmel Lasting Finish huultenrajauskynä, sävy 021 Red Dynamite

Kestävän huulimeikin salaisuus on yleensä huultenrajauskynä itse huulipunan alla, sillä kun huulipuna alkaa kulumaan huulilta, alla on vielä toinen kerros kynää, jolloin kulumista ei huomaa niin nopeasti. Kestävyyttä saa lisättyä myös sillä, että huulipunan laiton jälkeen puristelee huulia paperinpalan välissä, jotta ylimääräinen väri jää siihen ja sen jälkeen voi levittää vielä toisen kerroksen punaa. 

Syy, miksi valitsin juuri nämä kaksi tuotetta tähän on se, että rakastan tämän huulipunan koostumusta. Se on hyvin kosteuttava ja "märkä", mutta pysyy silti huulilla yllättävän hyvin ja on todella miellyttävän tuntuinen.

Seuraavan kuvan tuotteet ovatkin mun luottotuotteita, joita ilman en osaisi enää olla. Kumpaa tahansa päädynkin käyttämään, voin olla täysin varma, etten tule pettymään väriin, tai tuotteen kestoon.
Wet n Wild huulipuna, sävy E518D Nouveau Pink
Lime Crime, sävy Faded
(Täytyy myöntää, etten tiedä tuotteen aitoudesta, sillä ostin kyseisen huulipunan Wish -verkkokaupasta. Joka tapauksessa hyvä tuote oli se sitten "aito" tai ei.)

Tämä pinkki Wet n Wildin huulipuna saa samat kehut koostumuksestaan kuin äsken esittelemäni punainen. Värinsä puolesta tämä on vain yksinkertaisesti täydellinen! Niin pirteän pinkki ja karkkimainen. Eipä siitä muuta voi sanoa.

Lime Crimen huulipuna on nestemäinen ja se kuivuu täysin mataksi. Värikin on täydellinen niille päiville, kun ei halua huulten erottuvan meikistä ja tavoitteena on huoliteltu ilme. Aikaisemmin mainitsinkin, että tuote on hommattu halpojen tavaroiden nettikaupasta, ja todellisuudessa en tilatessani edes valinnut kyseistä väriä, mutta onni onnettomuudessa, sillä tän värisen oon tarvinnutkin näiden lukuisten huulipunien joukkoon.

Seuraavat viimeiset kaksi tuotetta ovatkin aivan uusia tulokkaita, sillä ne on hankittu kuukauden sisään.
Essence huulipuna, sävy 06 Barely There!
Essence huultenrajauskynä, sävy 05 Lovely Frappuccino

Tälläinen sävymaailma on mulle täysin uutta huulipunissa, mutta halvan hinnan vuoksi uskaltauduin kokeilemaan välillä jotain aivan muuta. Kuva vääristää hieman todellista väriä, sillä nämä parin euron tuotteet antavat vielä hieman ruskeamman lopputuloksen. Voitteko kuvitella, että alle viidellä eurolla voi saada näin toimivat tuotteet!
Max Factor huulipuna, sävy 625 Magenta Divine

Tätä huulipunaa en ole itseasiassa edes ostanut, vaan vinkkasin synttäreideni alla siskolleni pitäväni huulipunista ja tälläinen lahja mua sitten odotti. Väri on ihana pinkin ja persikan yhdistelmä, josta ei voi olla tykkäämättä. Suurempia mielipiteitä mulle ei ole ehtinyt tästä vielä muodostua, sillä en ole kerennyt käyttää tätä vielä montaa kertaa. Täytyykin muistaa nostaa kyseinen huulipuna pöydänreunalle, jotta se pääsisi useammin huulille.

Vihdoin sain käytyä nämä rakastamani tuotteet läpi! Onko täällä joitain muita intohimoisia huulipunan käyttäjiä?

Ps. En olisi voinut kuvitella tätä postausta suunnitellessani, kuinka vaikeaa on ottaa omista huulista siedettäviä kuvia. Ainakin selvisi se, ettei musta ole tulossa huulimallia tulevaisuudessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti